Крем-суп із цвітної капусти: простий рецепт для швидкого приготування здорової страви


Які складники необхідні для приготування крем-супу з цвітної капусти?

Щоб приготувати крем-суп із цвітної капусти, вам знадобляться наступні інгредієнти:

Щоб приготувати крем-суп з цвітної капусти, вам буде потрібно овочевий або м'ясний бульйон. Його можна виготовити з натуральних інгредієнтів або ж використати бульйонний кубик. Овочевий варіант надає страві легшого, дієтичного характеру, тоді як м'ясний робить суп більш насиченим та ситним.

Цвітну капусту слід поділити на суцвіття і добре промити. Цибулю-порей потрібно очистити та нарізати тонкими кільцями, використовуючи лише білу частину стебла.

Часник надає супу виразності та легкої гостроти. Для цього зубчик необхідно почистити та подрібнити ножем.

Для приготування крем-супу в каструлі розтопіть вершкове масло та обсмажте цибулю порей до розм'якшення. Після цього всипте часник та, перемішуючи інгредієнти, смажте все протягом декількох хвилин.

Потім додайте суцвіття цвітної капусти. Обсмажте інгредієнти супу протягом декількох хвилин, регулярно помішуючи, після чого додайте коріандр. Обов'язково підсоліть майбутній суп, додавши тим'ян - це розкриє смак продуктів.

Залийте овочі бульйоном так, щоб рідина повністю покривала капусту. Доведіть суп до кипіння, а потім варіть на середньому вогні близько 30 хвилин.

Після цього використайте занурювальний блендер, щоб перетворити суп на кремоподібну масу. Або дайте йому охолонути, а потім обробіть за допомогою звичайного блендера чи м'ясорубки.

Додайте теплі вершки до крем-супу з цвітної капусти, приправте перцем за власним смаком і добре перемішайте. Перед тим, як подати, можна прикрасити страву свіжою зеленню на ваш вибір.

Related posts