Карибська риба від Ектора: швидкий рецепт для ідеальної вечері всього за 20 хвилин.
РБК-Україна (проект Styler) ділиться інформацією про приготування риби в карибському стилі, посилаючись на офіційний Instagram-акаунт Ектора Хіменеса-Браво.
Для того, щоб приготувати рибу в соусі по-карибськи, треба такі продукти:
Для приготування риби в карибському стилі можна обирати як цілі рибини, так і філе, незалежно від того, свіжі вони чи заморожені. Рибу слід очистити, а при потребі розрізати на кілька шматочків.
До обсмажування рибу потрібно замаринувати. Для цього перекладіть її в глибоку миску або контейнер, присипте сіллю та 1 ч. л. кмину, збризніть лимонним соком. Залиште рибу маринуватися, а тим часом приготуйте овочеву засмажку. Саме вона буде соусом, який надаватиме рибі особливого смаку.
Промийте помідори, перець і зелений лук. Відокремте плодоніжку та насіння перцю, а після цього наріжте овочі, як і помідори, на дрібні кубики.
Зелену цибулю подрібніть ножем. Ріпчасту цибулю потрібно почистити від шкірки та нарізати на невеликі кубики. Розігрійте в глибокій пательні олію, всипте овочі з цибулею, додайте паприку, кмин та сіль до смаку.
Обсмажте овочі, часто перемішуючи, поки вони не стануть м'якими і не випустять багато соку. Після цього додайте до овочевого соусу замариновану рибу і зменшіть температуру.
Час приготування риби безпосередньо залежить від її виду. Найменше часу, всього 5 хвилин на кожну сторону, знадобиться для обсмаження деяких сортів.
Коли риба по-карибськи буде готова, розкладіть її по тарілках та полите овочевою засмажкою. Помийте петрушку, обірвіть листочки та присипте ними готову страву.