Спробуйте на вечерю: оригінальний рецепт курячих гомілок в паніровці - Радіо Максимум
На вершині Евересту виявили ногу альпініста, що пропав безвісти століття тому.
Ця страва ідеально смакуватиме на вечерю з рідними чи родичами. Вона ситна та точно сподобається усім.
Українська шеф-кухарка і кондитерка Ліза Глінська вирішила поділитися рецептом курячих гомілок у паніровці. Всі подробиці приготування вона опублікувала на своїй Instagram-сторінці.
До речі: Ви ще не скуштували нічого подібного! Пропонуємо приготувати ароматний домашній хліб у рукаві.
На думку Глінської, ця їжа вражає своїм смаком як в теплому, так і в охолодженому варіанті.
Додайте кілька листочків зелені або салату, і насолоджуйтеся смачним обідом чи вечерею, - радить шеф-кухар.
1. Посоліть ніжки і запікайте їх у духовці при температурі 180 градусів, поки не будуть готові.
2. Як охолонуть, зчищаємо м'ясо з кістки, дрібно нарізаємо.
3. Варимо картоплю до повної готовності, потім зливаємо воду, додаємо дрібно нарізаний кріп, солимо та перчимо за смаком, після чого розминаємо до отримання однорідного пюре.
4. У пюре додаємо м'ясо та натертий сир, перемішуємо.
5. Для створення паніровки подрібнюємо кукурудзяні чіпси.
6. Беремо зачищену кісточку та фарш із картоплі з м'ясом, формуємо на кістці вид гомілки.
7. Опускаємо в яйце, потім в паніровку та в розігріту рафіновану соняшникову олію, смажимо 3-4 хвилини.
Корисна інформація: Ви не зможете відірватися від своєї тарілки, адже ми приготуємо смачну скандинавську уху!