Смачні дріжджові булочки - рецепт ніжного тіста - булочки з розпушувачем | FoodOboz
Жодна магазинна випічка не може зрівнятися з домашніми солодкими булочками. Ключ до успіху - виготовлення правильного тіста, яке обов'язково підніметься і стане повітряним. Для цього знадобляться як дріжджі, так і розпушувач.
Концепція створення пишних дріжджових булочок з використанням розпушувача була представлена фудблогеркою Анною, відомою під ніком fil.anna, на її сторінці в Instagram. Для начинки можна обрати будь-який солодкий варіант.
Складові:
Складові для наповнення:
Компоненти для змазування:
Спосіб приготування:
1. У підігріте молоко всипати дріжджі та цукор.
2. Розмішати і залишити на 10 хвилин.
3. Додати ванільний цукор, яйця і розтоплене масло.
Змішати за допомогою вінчика.
5. Всипати борошно та розпушувач.
6. Замішати тісто.
7. Накрити харчовою плівкою та залишити підходити при кімнатній температурі на 1,5 години.
8. Сформувати булочки та викласти їх на деко, застелене пергаментним папером. Дати постояти ще 15-20 хвилин.
9. Змастити поверхню виробу сумішшю жовтка і молока, після чого випікати в попередньо розігрітій до 180°C духовці протягом 20-25 хвилин, поки не досягнете золотисто-коричневого кольору. Час випікання може змінюватися в залежності від особливостей вашої духовки, тому стежте за готовністю.
Також на OBOZ.UA ви маєте змогу ознайомитися з рецептами: