Чим можна замінити молоток: альтернативні варіанти - Рекомендації.
Якщо вам потрібно відбити м'ясо, але вдома немає молотка - не біда. Фахівці поділилися нічим не гіршими альтернативами. Молоток використовується для того, щоб м'ясо стало ніжнішим, а відбивні - тонкими, однак вдома можна знайти чимало інших підручних методів, якими ви зможете скористатися.
Найчастіше господині використовують на кухні спеціальний молоток для м'яса, однак можна використати звичайний молоток, пишуть Поради 24. Він тонший та менший в об'ємі, тож доведеться витратити трохи більше часу, але ефект він дасть такий самий.
Ось три незвичайні кухонні хитрощі, які ви, можливо, ще не чули: унікальні рекомендації з ТікТоку!
Крім цього, ділимося кількома корисними порадами, які дозволять вам знайти альтернативу для потрібних предметів на кухні.
М'ясо можна відбити, використовуючи кухонний ніж. Навіть досвідчені кухарі іноді вдаються до цього методу. Для цього виберіть найбільший ніж, бажано широкий і довгий, і працюйте не гострим, а тупим лезом. Ударяйте по м'ясу з різних боків, а потім переверніть його і повторіть процес.
Для досягнення ніжності м'яса його слід відбивати скляною шийкою пляшки. Цей метод робить м'ясо м'якшим і соковитішим.
Цю річ господині застосовують для розкочування тіста, але вона також стане в нагоді, коли не виявиться під рукою молотка. Її маса дозволить легко відбити м'ясо до необхідного рівня товщини.
Скористайтеся маленькою каструлею, щоб відбити м'ясо, використовуючи її дно. Завдяки ручкам кухонного приладдя, ви зможете виконати цю задачу без зусиль.
Знайдіть вдома склянку з міцного скла, яка стане відмінною альтернативою молотка. Просто використовуйте дно склянки для ударів.
Цей прийом стане вам у пригоді під час відпочинку на природі, коли потрібно підготувати м'ясо. Просто знайдіть великий гладенький камінь, ретельно його очистіть і загорніть у кілька шарів харчової плівки. Потім починайте відбивати м'ясо, поки воно не досягне бажаної тонкості.