Котлети з печінки: як їх приготувати - безм'ясні рецепти котлет | Кулінарні новини
Котлети можна готувати не тільки з м'яса, але ще з бобових, рису, грибів, печінки, риби, крабових паличок. Якщо ви хочете, щоб м'ясні котлети були соковитими, додайте терті овочі, тертий твердий сир.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих котлет із курячої печінки, із засмажкою та сметаною.
1. Невеликими шматочками нарізаємо цибулю, а моркву обробляємо на дрібній тертці. Легко обсмажуємо їх на сковороді.
2. Дрібно нарізаємо курячу печінку, потім додаємо смажену цибулю, яйце, сіль, перець, паприку, борошно та сметану. Усе ретельно перемішуємо.
3. Сковороду ставимо на середній вогонь і викладаємо котлетки, смажимо з обох боків до золотистості приблизно по 2-3 хвилини під закритою кришкою.
На OBOZ.UA ви також знайдете різноманітні рецепти: