Як створити рибні котлети з виразним смаком: детальний покроковий рецепт.


Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська зазначила, що ці котлети вийдуть надзвичайно ніжними і абсолютно не жирними.

Переможниця та екс-суддя шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська запропонувала зробити смачні рибні котлети лише за кілька хвилин.

Простий рецепт котлет, який чудово впишеться як у повсякденний обід, так і на святкову трапезу, буде корисним вам надалі – обов’язково збережіть його!

Рибні котлети з апетитною хрусткою оболонкою

Наріжте філе білої риби дуже дрібними шматочками, а філе червоної риби - дрібними кубиками, щоб зберегти їх форму, філе не повинно розлазитись, радить "Мастер Шеф" Глинська.

Об'єднайте два види риби в ємності, поступово додаючи білу рибу до червоної, намагайтеся не перетворити філе на кашу.

Розбийте яйце в підготовлену суміш, додайте сіль за смаком і, якщо хочете, трохи білого перцю для аромату, після чого добре перемішайте ще раз. Як зазначає "Мастер Шеф" Глинська, поступово вмішайте борошно, продовжуючи розмішувати масу, поки вона не досягне однорідної консистенції.

Нагрійте сковороду з декількома ложками олії. Зволоженою ложкою набирайте рибний фарш і формуйте маленькі котлетки, які потім викладайте на сковороду. Це допоможе уникнути прилипання фаршу до ложки та забезпечить їхньому вигляду акуратність.

Обсмажте котлети на помірному вогні приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку. Якщо ви сформували великі котлети, час обсмажування може знадобитися трохи більше.

Нагадуємо, що Глінська з "Мастер Шеф" поділилася легким рецептом приготування сосисок у домашніх умовах.

За інформацією Politeka, учасниця "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська поділилася секретом, як приготувати сирники, наділивши їх ще більш вишуканим смаком.

Related posts