Запечена скумбрія: які страви можна приготувати та рецепти з цією рибою | Кулінарні новини | FoodOboz


Скумбрія — чудовий вибір для запікання. Щоб підкреслити її смакові якості, використовуйте цитрусові фрукти, чорнослив, різноманітні спеції, імбир та розмарин.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної запеченої скумбрії з чорносливом та лимоном.

1. Очистіть скумбрію і розріжте її, але не до кінця. Вийміть хребет. Перекладіть рибу на шматок фольги. Приправте сіллю та перцем, а також щедро полийте лимонним соком зсередини та зовні з обох боків.

2. Наповніть скумбрію скибочками лимона і чорносливом. Оберніть рибу фольгою і випікайте в духовці протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів Цельсія.

3. Відкрийте рибу і продовжте випікання ще 10 хвилин, щоб утворилася апетитна хрустка скоринка.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

Related posts