Спробуйте цей метод з гарбузом – він значно полегшить очистку! Простий трюк, який допоможе вам заощадити час та зусилля – Hochu.ua.
Посібник для покрокового очищення гарбуза
Гарбуз – це смачна та запашна осіння їжа. З нього можна створити безліч смачних закусок та страв. Найвідомішою, напевно, є ароматна гарбузова каша. Проте, очищення його від шкірки – це справжнє випробування.
Очищення гарбуза може здатися складним завданням, але є один трюк, який допоможе розм'якшити шкірку. Розповідаємо разом із pixelinform.com.
Гарбуз ретельно вимийте теплою водою і просушіть паперовим рушником. Розріжте гарбуз на дві половинки, а потім кожну половинку - на кілька частин. Видалення насіння: Видаліть ложкою волокна з насінням.
Зазвичай найбільш тривалим етапом є видалення шкірки. Якщо вона надто жорстка, спробуйте замочити гарбуз у холодній воді на декілька годин. Це сприятиме її розм’якшенню.
Після цього, взявши гострий ніж або овочечистку, обережно видаліть шкірку з кожного шматочка гарбуза. Дійте, починаючи від плодоніжки і рухаючись до основи.
Для більш швидкого очищення можна скористатися мікрохвильовою піччю. Розріжте гарбуз на кілька частин і поставте в мікрохвильову піч на кілька хвилин. Шкірка стане м'якшою і її буде легше зрізати.
Таким чином, вам не знадобиться докладати чимало зусиль для очищення шкірки. З гарбуза можна створити безліч смачних страв, наприклад, ніжні цукерки.