Картопляні ньокі: створіть смачні італійські галушки у домашніх умовах.
Картопляні ньокі, хоча й схожі на ліниві вареники, все ж володіють власним італійським шармом.
На платформі AL Dante Channel продемонстрували, як створити смачні та ароматні картопляні ньокі, які стануть чудовим доповненням до вашої вечері. Інформацію надає ТСН, згідно з даними Контракти.UA.
Тісто:
Створюйте ньокі:
Приготуйте ноккі:
Приготовьте соус:
Рекомендації:
Подавати ньокі треба гарячими з пармезаном.
Смачного! (Enjoy your meal!)
Ця страва вражає своїм чудовим смаком, багатством поживних речовин і неперевершеним ароматом, що подарує вам справжню насолоду для ваших смакових рецепторів.